E-mail en enquêtes

Geld verdienen met e-mail en enquêtes

Enquêtes en e-mails invullen is een oudere techniek, die - raar genoeg - nog niet bij veel mensen bekend is. Het is een vrij lucratieve manier om wat extra geld te verdienen. Daarbij is het een vrij makkelijke manier om geld te verdienen, aangezien jij het thuis achter je computer kunt doen. Per gelezen e-mail en per ingevulde enquête, krijg je een bedrag. Het zullen geen grote bedragen zijn, maar als je de bedragen spaart, zul je uiteindelijk toch veel geld kunnen verdienen met enquêtes en e-mails.

Geld verdienen met e-mails

Met een spaarprogramma kun je geld verdienen met e-mails door reclamemailtjes te ontvangen én te lezen. Het bedrag wat per e-mail uitbetaald wordt, ligt rond de 0,5 tot 5 eurocent. Eén gelezen e-mail an sich levert je niet veel op, maar wanneer jij honderd e-mails per week kan lezen, bouwt het bedrag zich toch op. Wanneer je €10,- of meer opgebouwd hebt, zal je het bedrag doorgaans uit kunnen betalen. Het gespaarde bedrag wordt heel gemakkelijk op je rekening gestort. Online geld verdienen met e-mails is nog nooit zo makkelijk geweest! Meld je bij de spaarprogramma's aan, zodat je vandaag nog kunt beginnen.

Geld verdienen met enquêtes

Vanuit de overheid en het bedrijfsleven is er veel vraag naar onderzoek. Om deze (onderzoeks)vraag te kunnen beantwoorden, zijn er consumenten nodig die enquêtes invullen. Er zijn online tal van sites te vinden die jou een vergoeding aanbieden voor het invullen van enquêtes. Na het aanmelden bij één of meerdere van deze sites, word je in een bepaald segment gedeeld. Daarna ontvang je automatisch e-mails als je tot de doelgroep behoort. Alles wat je moet doen is de vragen lezen en de vragen eerlijk invullen. De laatste stap is het geld verdienen met de enquêtes. Nadat jij een hoop enquêtes ingevuld hebt en een mooi bedrag gespaard hebt, kun je het bedrag laten uitbetalen.

Terug naar overzicht